Blijf up 2 date met het RegioNieuws !

Written by on 23 augustus 2019

 • Oost-Vlaams gerecht wil jonge criminelen anders opvolgen met eigen ‘jeugdkamer’: “Erkennen dat celstraf niet altijd werkt”
  on 28 mei 2022 at 07:25

  Het Oost-Vlaams parket wil een speciale ‘jeugdkamer’ oprichten voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die strafrechtelijke inbreuken plegen. Het doel is om hen niet meteen een straf op te leggen, maar te begeleiden om zo te vermijden dat ze hervallen. “Celstraffen leiden niet altijd tot succes, dat moeten we erkennen”, zegt de nieuwe procureur des Konings, Geert Merchiers.

 • De Vlaamse Grimpeur bedwingt Pyreneeëncols
  on 27 mei 2022 at 13:24

  Voor de twaalfde keer zoekt De Vlaamse Grimpeur tijdens het hemelvaartweekend de bergen op. “Deze keer zijn 51 geoefende wielertoeristen, een loper en zes begeleiders van de partij”, zegt voorzitter Luc Lammertyn.

 • Familiedag Sparrenhofspaarders is voltreffer
  on 27 mei 2022 at 12:04

  Voor het eerst organiseerden de Sparrenhofspaarders een familiedag. “Ons evenement was een grandioos succes”, blikt bestuurslid Stefaan Mariman terug. “Kinderen konden zich uitleven op een springkasteel, deelnemen aan volksspelen en genieten van een ritje op een minikindermolen. Met als kers op de taart een optreden van coverband The Monroe’s en een prachtig meizonnetje werd het een onvergetelijke namiddag, die zeker voor herhaling vatbaar is”, klinkt het.

 • Twintig jaar BKO gevierd met grandioos verkleedfeest
  on 27 mei 2022 at 08:11

  Met een jaartje vertraging wegens de welgekende reden klonken medewerkers en stadsbestuur op de twintigste verjaardag van de buitenschoolse kinderopvang (BKO). Heel wat mensen gaven gehoor aan de oproep om verkleed naar het feest te komen, wat tot hilarische taferelen leidde.

 • Hoe goed ken jij Eeklo? Doe de test en speel mee met onze quiz
  on 27 mei 2022 at 04:00

  Of het nu gaat om de bruisende grootstad of om het kleine dorpje onder de kerktoren: iedereen is minstens een beetje trots op de gemeente waar je je jeugd doorbracht of vandaag woont. Hoe fier kan je bewijzen door mee te spelen met de gemeentequiz van het Nieuwsblad. Je maakt bovendien kans op een iPhone.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background