Blijf up 2 date met het RegioNieuws !

Written by on 23 augustus 2019

 • Gemeenschapsonderwijs investeert 1,8 miljoen campus De Tandem en Atheneum
  on 24 november 2020 at 13:55

  De Vlaamse gemeenschap investeert 1,8 miljoen euro in het Eeklose Atheneum en basisschool De Tandem. Daarmee zal de komende jaren infrastructuurwerken worden gefinancierd.

 • Win een jaar gratis groene energie tijdens tiende groepsaankoop van provincie Oost-Vlaanderen
  on 24 november 2020 at 12:46

  De provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de tiende keer een groepsaankoop groene stroom. Naar aanleiding van dat jubileum schenkt de provincie een jaar gratis energie weg.

 • Kleutertjes van De Meidoorn gaan kijkje nemen bij toekomstboom
  on 24 november 2020 at 11:41

  Op de campus van College ten Doorn in Eeklo werd onlangs een toekomstboom geplant. De boom, een fladderiep, moet minstens honderd jaar meegaan. De aanplant kadert in een actie van Natuurpunt. Enkele kleuters van basisschool De Meidoorn kwamen alvast een kijkje nemen naar de boom.

 • Een week na de heropstart is het enthousiasme in deze scholen nog steeds groot: “We zijn vooral erg blij dat we weer les kunnen geven”
  on 24 november 2020 at 05:00

  Er werd veel over gesproken en geschreven de laatste weken: is het wel een goed idee om de scholen opnieuw te openen terwijl het coronavirus als nooit tevoren door het land raast? En vooral, kan een heropening op een veilige manier? Een week na de heropstart legden wij ons oor te luister in twee Eeklose scholen.

 • Nieuw digitaal loket helpt in zoektocht naar kinderopvang
  on 23 november 2020 at 11:20

  Het Lokaal Loket Kinderopvang Eeklo krijgt vanaf woensdag 25 november digitale versterking. Het platform moet ouders snel wegwijs maken in het aanbod kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar. “Ouders die in Eeklo op zoek zijn naar kinderopvang, surfen naar opvang.vlaanderen voor een overzicht van de opvanginitiatieven”, zegt schepen Ann Van den Driessche (Open VLD). “Daar zien ze meteen hoeveel plaatsen nog vrij zijn in de verschillende opvanginitiatieven. Vervolgens nemen ze rechtstreeks contact met de opvang van keuze of via het Sociaal Huis, de dienst kinderopvang van de stad Eeklo. En nu dus ook via het nieuwe digitale loket.”


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background