Nachtlawaai

Techno met een hoek af? Dan zit je hier goed!

Scheduled on

“Nachtlawaai – Techno met Hoogland” is een radioshow/Podcast die de Belgische technoscene wil ondersteunen.

We willen dat doen door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de techno scene in de breedste zin van het woord.

We proberen dat door goede nieuwe techno te draaien, feesten aan te kondigen en te bespreken, luisteraars te betrekken in het programma maar ook nieuwe talenten hun plaats in het programma te geven.

Zowel dj’s, producers als organisatoren en eigenaars van clubs krijgen allemaal hun plaats.

Er staan geen grenzen op aan wat we kunnen en willen doen. Zolang het maar klopt met ons doel: de technoscene versterken en helpen ontwikkelen in België.

Er is talent met hopen….Dus…stuur jouw info, vragen, verzoeken, wensen, aanbiedingen, bookingen, enz naar redactie@nachtlawaairadio.be en we antwoorden zo snel mogelijk.

Techno met een hoek af? Dan zit je hier goed!


Read more

Nachtlawaai crew

Peter Hoogland , de koning de talkradio is terug ! Samen met Joyce De Troch vormde hij van 1998 tot 2006 een van de opmerkelijkste koppels van de Vlaamse media. Tevens was hij jarenlang huis-dj in discotheek Dixies te Brasschaat. Hij presenteerde het populaire jongerenprogramma op TOPradio Het Land van Hoogland. In 2005 werd hij de gedelegeerd bestuurder van de Exploitatie Kursaal Oostende (Eko), wat instaat voor de organisatie en exploitatie van de zalen en evenementen in het Oostendse Kursaal-gebouw. Onder zijn beleid verdubbelde de omzet, maar desalniettemin nam hij begin 2011 ontslag. Op 4 mei 2006 kondigden Peter Hoogland en Joyce de Troch aan dat ze voor onbepaalde tijd uit elkaar gaan. In november 2018 kwam Het Land van Hoogland kort terug op radiozender Joe ter gelegenheid van hun Celebrate The 90’s Top 900. en nu terug exclusief voor het Meetjesland op TRL ! Back naar de roots !


Current track

Title

Artist

Background